dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Hosea Dutschke er ude som direktør for Aarhus Kommunes ældre- og sundhedspleje

KORT NYT13. OKT 2022 7.21

AARHUS: Aarhus Byråd besluttede onsdag aften en fratrædelse for den karismatiske direktør Hosea Dutschke, som i løbet af de seneste knap to årtier har stået i spidsen for gennemgribende forandringer af ældre- og sundhedsområdet, skriver Århus Stiftstidende.

Efter en lang debat og uenighed har byrådet sagt farvel til topdirektøren, som i 16 år sad ved roret i Magistraten for Sundhed og Omsorg. Hosea Dutschke har stået i spidsen for en række omstillinger af området for sundhed og ældrepleje. Den seneste fandt sted for halvandet år siden, da der blev lavet en omfattende omorganisering af arbejdet. Omorganiseringen blev mødt med voldsomme protester fra medarbejderne.

Hosea Dutschke blev ansat i Aarhus Kommune i 2006. Han begyndte som sekretariatschef, men blev i 2008 magistratsdirektør for Sundhed og Omsorg. Aarhus Kommune oplyser til avisen, at vicedirektør Thune Korsager indtil ansættelsen af en ny direktør overtager ansvaret i tæt samspil med det øvrige chefteam i Sundhed og Omsorg.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.