dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Vigtigt it-system var nede i flere timer på syddanske sygehuse

KORT NYT7. NOV 2023 6.13

SYDDANMARK: Sygehusene i Region Syddanmark var mandag eftermiddag ramt af it-problemer, der blandt andet har betydet, at regionens elektroniske patientjournal, EPJ Syd, har været ude af drift. Region Syddanmark oplyser i en mail til TV2 Fyn, at nedbruddet varede fra mandag omkring klokken 12 og "et par timer frem".

Det er hele regionen, der har været ramt af it-problemerne, og dermed også regionens fem sygehusenheder, oplyser Region Syddanmark videre.

- Vi kan ikke for nuværende sige noget om, hvorvidt det har haft konsekvenser for patienterne, men sygehusene har nødprocedurer til at håndtere den slags tilfælde, så det påvirker patienterne mindst muligt, skriver Carsten Bruun, presserådgiver i Region Syddanmark, til TV2 Fyn. Regionen er nu i færd med at afdække, hvad der er skyld i udfaldet.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.