dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Gribskov:
Udskældt privat bosted lukker efter dødsfald

KORT NYT7. JUN 2024 11.48

GRIBSKOV / HVIDOVRE:  Bostedet HabitusHuset Ny Mårumvej i Græsted i Nordsjælland lukker. Det oplyser stedet direktør, Martin Godske, i en mail til TV 2 Kosmopol. Det er bestyrelsen i Habitus, der står bag beslutningen, som personalet, beboere og pårørende er blevet informeret fredag morgen.

"Vi har truffet beslutningen, fordi vi på det pågældende bosted ikke længere kan løfte opgaven med den kvalitet, som vi skal, og som beboerne har krav på", skriver Martin Godske til kanalen. Udmeldingen kommer, efter at TV-kanalen de seneste dage har fortalt om flere svigt på botilbuddet. Blandt andet den 30-årige Nanna Kirstine Dahl, der 1. juni døde efter følgevirkninger fra store ætsningsskader, som hun blev fundet med på bostedet cirka en måned forinden. Hendes ophold var betalt af Hvidovre Kommune.

"Det er en hændelse, der ikke må ske, og jeg er dybt berørt over, at det har fundet sted i vores varetægt. Intet, jeg siger eller gør, kan fjerne smerten fra de efterladte. Hvor frustrerende og uforståeligt det end lyder, kan vi ikke forklare, præcis hvordan ulykken er sket", skriver Martin Godske.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.