HOVEDSTADEN: Skou Gruppen har påbegyndt en hovedentreprise på Herlev Hospital, hvor centralkøkkenet på 2.700 kvm gennemgår en omfattende ombygning. Det skal i fremtiden være i stand til at servere mad til de patienter og ansatte, der kommer til i forbindelse med en større udvidelse af Herlev Hospital. Køkkenet bliver ligeledes klargjort til det nye bespisningskoncept ”à la carte”.
- Ideen bag konceptet er, at patienter i højere grad selv skal kunne vælge deres mad. Det giver mere variation og flere valgmuligheder. Det giver også personalet mulighed for at tilrettelægge måltiderne sammen med patienten, så hver enkelt får den hensigtsmæssige næring, siger projektleder Bo Steen Thuesen fra Region Hovedstadens Center for Ejendomme, der er bygherre på projektet.
Ombygnigen indebærer en renovering af vægge, gulve og lofter samt de fleste tekniske installationer, og der skal etableres forsyning til ventilationsaggregater fra kælder til tag. Rådgiver på projektet er Sweco. Ombygningen foregår i faser, så det kun er dele af centralkøkkenet, der lukkes ned under renoveringen. Til oktober skal den første halvdel af køkkenet være færdigrenoveret.
amp
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Sundheds artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Sundheds artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Sundhed
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.