DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Skou Gruppen skal gøre køkken på Herlev Hospital klar til nyt bespisningskoncept

KORT NYT8. JUN 2021 13.09

HOVEDSTADEN: Skou Gruppen har påbegyndt en hovedentreprise på Herlev Hospital, hvor centralkøkkenet på 2.700 kvm gennemgår en omfattende ombygning. Det skal i fremtiden være i stand til at servere mad til de patienter og ansatte, der kommer til i forbindelse med  en større udvidelse af Herlev Hospital. Køkkenet bliver ligeledes klargjort til det nye bespisningskoncept ”à la carte”.

- Ideen bag konceptet er, at patienter i højere grad selv skal kunne vælge deres mad. Det giver mere variation og flere valgmuligheder. Det giver også personalet mulighed for at tilrettelægge måltiderne sammen med patienten, så hver enkelt får den hensigtsmæssige næring, siger projektleder Bo Steen Thuesen fra Region Hovedstadens Center for Ejendomme, der er bygherre på projektet.

Ombygnigen indebærer en renovering af vægge, gulve og lofter samt de fleste tekniske installationer, og der skal etableres forsyning til ventilationsaggregater fra kælder til tag. Rådgiver på projektet er Sweco. Ombygningen foregår i faser, så det kun er dele af centralkøkkenet, der lukkes ned under renoveringen. Til oktober skal den første halvdel af køkkenet være færdigrenoveret.

amp