dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat
Greve får ny direktør fra Hillerød
Ny direktør i Greve Kommune er Lone Byskov, der kommer fra Hillerød Forsyning.
Foto: Greve Kommune

Greve får ny direktør fra Hillerød

Den nye direktør i Greve Lone Byskov kommer fra en stilling som direktør for Hillerød Forsyning.

GREVE: Den nye direktør for Teknik og Miljø samt Sundhed og Pleje i Greve Kommune hedder fra januar næste år Lone Byskov, der har erfaring med ledelse fra flere kommuner, oplyser Greve Kommune.

Den nye direktør kommer fra en stilling som administrerende direktør i Hillerød Forsyning.

- Lone Byskov er en tydelig og erfaren leder, og det har vi brug for i kommunerne. Vores opgaver bliver hele tiden mere og mere komplekse, og det kræver dermed også mere af både politikere og medarbejdere. Lone Byskov kan hjælpe os folkevalgte med at tage kloge og ordentlige beslutninger, ligesom jeg er sikker på, at hun vil skabe gode rammer for, at medarbejderne kan løse deres mange opgaver, siger borgmester Pernille Beckmann (V).

Byskov selv fremhæver kommunens fokus på gode rammer for borgerne.

- Det kræver blandt andet, at kommunens forskellige afdelinger og centre arbejder godt sammen, og det er også ambitionen i Greve Kommune, siger hun.

Lone Byskov er oprindeligt uddannet arkitekt og har 15 års erfaring og uddannelse som leder. Udover jobbet som administrerende direktør i Hillerød Forsyning har hun været vicedirektør i Københavns Kommune og ejendomschef i Hillerød Kommune. Hun bor i København, er gift og har tre voksne børn.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.