RANDERS: Regionshospitalet Randers er det første og eneste hospital i landet, der har fået Det Økologiske Spisemærke i Guld. Maden fremstiller køkkenpersonalet selv, og 95 pct. af den mad og de drikkevarer, der serveres til patienter og personale, er økologiske.
Hospitalet inviterer på hospitalsmiddag den 16. august. Her kan alle interesserede smage den prisvindende, økologiske mad, som hver dag bliver serveret for patienterne.
Gæsterne får måltidet serveret i en hospitalsseng eller ved borde med både kørestole og almindelige stole – på samme måde som patienterne.
pv
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Sundheds artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Sundheds artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Sundhed
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.