dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Silkeborg Sygehus politianmeldt for omsorgssvigt og embedsmisbrug

KORT NYT7. JAN 2024 10.30

SILKEBORG: En borger, hvis 78-årige far døde d. 3. januar på Silkeborg Sygehus, har den 4. januar sendt en anmeldelse af sygehuset til Lokalpolitiet i Silkeborg. Anmeldelsen går på omsorgssvigt og embedsmisbrug. Det skriver TV2 Østjylland.

Ifølge familien har lægerne sagt, at deres fars endelige dødsårsag ikke kan fastlægges, men at han har været længerevarende dehydreret, og at det ikke har været godt for ham. Derudover har familien gentagne gange klaget til kommunen over behandlingen af deres far, men har ikke følt sig hørt. Familien oplevede også flere gange at finde deres far gennemvædet af urin og afføring.

Mandag den 8. januar skal sagen tages op på et udvalgsmøde i Ældreudvalget i Silkeborg Kommune. Det fortæller Thomas Tonsberg Schlie (V), der er næstformand i udvalget, til TV2 Østjylland. 

hss

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.