dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Lige så godt som traditionel terapi:
Regioner satser på online-psykologhjælp

KORT NYT18. DEC 2023 7.00

Online psykologhjælp helt uden om de lange ventelister er en succes, lyder det fra Danske Regioner. Et projekt fra Center for Digital Psykiatri viser så gode resultater, at regionerne nu vil give endnu flere muligheden for at få psykologhjælp online, skriver DR.

- Erfaringerne viser, at behandlingens resultater er fuldt på højde med de traditionelle konsultationer, siger næstformand i Danske Regioner, Mads Duedahl (V).

Tilbuddet er tilgængeligt for alle over 18 år i hele landet uden krav om henvisning fra egen læge. Ansøgere screenes af psykologer, inden de får adgang til et selvhjælpsforløb. Dog afvises personer med akutte tilstande som selvmordstrusler eller svær depression fra den digitale behandling.

hss

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.