DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Over 3.000 personer på Sjælland er blevet vaccineret søndag

KORT NYT28. DEC 2020 7.34
TEMA: Corona

I Region Hovedstaden er i alt 1.694 personer blevet vaccineret søndag, som var første dag, der blev givet stik mod coronavirus i Danmark. Det oplyser regionen i en pressemeddelelse. Region Sjælland har modtaget omkring 2.000 doser af vaccinen, og presseafdelingen oplyser søndag aften, at i alt 1.374 personer er blevet vaccineret søndag. 

I hovedstaden var beboere på plejehjem i Ishøj, Herlev og København blandt de første til at få det lille stik. Også frontpersonale på covid-afsnit og intensivafdelinger på regionens hospitaler er blevet vaccineret søndag. Det er en blanding af sundhedspersonale og plejehjemsbeboere, der har modtaget vaccinen i Region Sjælland.

Region Syddanmark har modtaget 1.950 doser, hvoraf en del er givet søndag, mens resten bliver givet i løbet af de næste tre dage, oplyser regionens presseafdeling. Det har søndag aften ikke været muligt at få oplyst, præcis hvor mange doser der er givet i løbet af dagen. I det jyske har sundhedspersonale også lagt bare arme til vaccinen. Det har søndag aften ikke været muligt at indhente oplysninger fra de to resterende regioner, Nord- og Midtjylland.

Ritzau / ibs