dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Mor og stedfar tiltalt for babydrab - nu er sundhedsplejerske også sigtet

KORT NYT10. MAR 2024 10.35

LOLLAND: En sundhedsplejerske i Lolland Kommune er nu sigtet i en sag, hvor en mor og en stedfar er tiltalt for at være skyld i en halvanden måned gammel piges død i september 2022, hvor barnet viste sig at have adskillige brækkede ribben og blødninger. Det skriver TV2 Øst

Sagen mod moren og stedfaren kører lige nu i retten. Her gør forsvaret gældende, at fagpersonale burde have opdaget, hvis der var noget galt. Det har ført til, at en af kommunens sundhedsplejersker nu er sigtet, bekræfter medlem af skole- og socialudvalget Per Kim Nielsen (SF) overfor mediet. Udvalget vil blive orienteret om sagen på sit næste møde torsdag.

TV2 Øst har ikke kunnet få oplyst, hvor meget tilsyn kommunen har haft med familien i de halvanden måned, pigen levede. Men ifølge kommunens hjemmeside er der besøg få dage efter fødslen, efter to uger og igen efter tre uger. Familier med udfordringer kan desuden få flere besøg.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.