dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Odsherred:
Lynghus-patient døde naturlig død

KORT NYT12. MAJ 2024 9.15

ODSHERRED: Et dødsfald på det palliative tilbud Lynghus i Odsherred Kommune, der i december blev politianmeldt af en læge, viser sig nu formentlig at være sket af naturlige årsager, skriver sn.dk. Lægen havde ved indlæggelsen af den 78-årige mand bl.a. beordret forsigtighed med medicineringen.

– Vi mangler en gennemgang af de biologiske og kemiske prøver, før vi har en endelig konklusion. Men vi kan sige, at der er intet, der tyder på, at han er død andet end en helt naturlig død, siger politikommissær Kim Lech fra Midt- og Vestsjællands Politi. Han tilføjer, at fire medarbejdere fortsat er sigtet for overtrædelse af autorisationsloven.

Et andet dødsfald på stedet er også politianmeldt, mens et tredje tilfælde afventer svar fra Styrelsen fra Patientsikkerhed, i forhold til om det også ender med en politianmeldelse, lød det denne uge fra direktør for omsorg og sundhed Ulla Gramstrup, der over for sn.dk bekræftede undersøgelsen af et tredje tilfælde.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.