DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Jammerbugt lader ansatte fra mink-familier arbejde hjemme

KORT NYT20. OKT 2020 11.18
TEMA: Corona

JAMMERBUGT: Minkbranchen i Jammerbugt Kommune er hårdt ramt af covid-19, hvor både dyr, avlere og deres familier er blevet smittet. Derfor tilbyder kommunen nu medarbejdere med relation til minkavlen, at de kan arbejde hjemmefra eller blive hjemme med løn, indtil smittespredningen blandt minkfarmene er stoppet.

Tilbuddet gælder medarbejdere, der enten har bopæl på en minkfarm eller som bor i samme husstand som en person, der arbejder på en minkfarm. Sammen med deres nærmeste leder skal de vurdere, om de er omfattet af tilbuddet, og hvordan og om opgaverne kan løses hjemmefra. Har nogle medarbejdere ikke mulighed for at arbejde hjemmefra, bliver de tilbudt, at de kan blive hjemme med løn.

- Vi har valgt at tage dette initiativ, fordi vi i størst muligt omfang vil bidrage til en begrænsning af den aktuelle smittespredning i Jammerbugt Kommune. Vi ønsker hurtigst muligt at vende tilbage til mere normale forhold igen. Derfor håber vi også, at tilbuddet modtages i den positive ånd, det er givet, siger borgmester Mogens Gade (V).

ak