DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Hospitalsenhed Midt får ny kvalitets- og forbedringschef

KORT NYT3. MAR 2021 9.00

MIDTJYLLAND: Fra 19. april er Mette Brænder Nørgaard er ansat som ny kvalitets- og forbedringschef i Hospitalsenhed Midt. Hun er hentet internt og har siden 2011 været Sundhedsplanlægning, hvor hun er chefkonsulent.  Hun har været i regionen siden 2007, hvor hun blev uddannet i statskundskab.

40-årige Mette Brænder Nørgaard skal blandt andet være med til at videreudvikle udrednings- og behandlingsforløb for patienter i tæt samarbejde med hospitalsenhedens kliniske afdelinger og centre, oplyser regionen, og hun bliver leder for ti ansatte i Kvalitet og Forbedring. Stillingen er forankret i Administrationen på Hospitalsenhed Midt, og staben understøtter de 18 kliniske afdelinger og centre på hospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive.

- Jeg kender Region Midtjyllands forventninger til hospitalerne og ved, hvordan vi arbejder ind i det regionale system. Det vil jeg kunne bruge i dette job til at understøtte kvalitetsopfølgningen, og jeg glæder mig til at komme tættere på, hvordan der på hospitalet arbejdes med disse områder, siger Mette Brænder Nørgaard, der bor i Viborg med sin mand og tre børn.

ibs