
MIDTJYLLAND: I Region Midtjylland er de 19 kommuner gået sammen om sikre, at borgere med en erhvervet hjerneskade hurtigst muligt kan vende tilbage til et godt og selvstændigt liv.
350 sagsbehandlere, jobkonsulenter, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter og social- og sundhedsassistenter fra de 19 kommuner har fået efteruddannelse inden for senhjerneskadeområdet på enten diplom- eller akademi-niveau. Det meddeler Horsens Kommune.
- Med et fælles uddannelsesprogram i kommunerne og samarbejde om specialiserede sager med blandt andet Hammel Neurocenter har vi taget et stort skridt sammen. Medarbejdere i kommunerne har fået ny viden, nye kompetencer, og nye samarbejder opstået på tværs, siger Karin Holland, der er formand for styregruppen i projektet og direktør for Velfærd og Sundhed i Horsens Kommune.
Uddannelserne er designet i et samarbejde mellem kommunerne, University College Lillebælt og Social- og sundhedsskolen Fredericial-Vejle-Horsens. Projektet er støttet af en pulje i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse med 3 mio. kr.
bi
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Sundheds artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Sundheds artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Sundhed
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.