dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat
Gribskov ansætter to direktører
Til venstre: Camilla Ottsen, ny direktør for Dagtilbud, Skole og Beskæftigelse. Til højre: Miriam Toft, ny direktør for Social, Sundhed og Omsorg.
Foto: Gribskov Kommune

Gribskov ansætter to direktører

I forbindelse med en udvidelse af direktionen fra tre til fire har Gribskov Kommune nu ansat direktører for Dagtilbud, skole og beskæftigelse - samt Social, sundhed og omsorg.

GRIBSKOV: For at styrke fokus, ledelse og styring udvider Gribskov Kommune nu direktionen fra tre til fire direktører og ansætter Camilla Ottsen som direktør for Dagtilbud, skole og beskæftigelse samt Miriam Toft som direktør for Social, sundhed og omsorg, oplyser kommunen.

Den nye direktør for Dagtilbud, skole og beskæftigelse Camilla Ottsen kommer fra en stilling som centerchef for Dagtilbud og Skole i Herlev Kommune.

Den nye direktør for Social, sundhed og omsorg Miriam Toft forlod i oktober 2022 posten som administrerende direktør i den private velfærdsaktør Altiden.

Allerede i februar efter opsigelsen af velfærdsdirektør Per Ullerichs foreslog direktionen at opdele omåderne knyttet til stillingen i to. I pressemeddelelsen fra kommunen peges der nu også på, at Gribskov Kommune har en demografi, som presser, og en stor stigning af udgifter til det specialiserede socialområde. Begge forhold kalder på fokus, styring og nærværende ledelse:

- Derfor har vi valgt at udvide kredsen, og jeg er meget tilfreds og glad for, at vi kan byde to så stærke profiler velkommen i vores direktion og arbejdet med at udvikle fremtidens velfærd, siger kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen.

cwa

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.