dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Forsøg i Furesø giver sygeplejersker lyst til at arbejde flere timer

KORT NYT12. SEP 2023 7.17

FURESØ: I Furesø Sygepleje er 13 ud af 24 sygeplejersker gået en-tre timer op i tid. Timerne er såkaldte fleksible timer og bruges for eksempel til at følge op på tilstande hos borgere, justere sygeplejefaglige udredninger eller få et bedre overblik over besøg hos borgere. Timerne kan udføres hvor end medarbejderne ønsker det, oplyser kommunen.

Tilbuddet om fleksible timer er nu fast hos Furesø Sygepleje, og der er nu sat en prøvehandling i gang frem til slut november 2023 i tre yderligere dagtilbud. 12 sygeplejersker ud af 24 deltog frivilligt i forsøget, og nu efter forsøget er antallet af sygeplejersker der ønsker ordningen permanent 13 ud af 24.

- Sygeplejerskerne har bedre overblik over deres egne borgere, de har bedre tid til at følge op på fx undersøgelser og behandling. Samtidig giver det en stor tilfredshed hos sygeplejerskerne, at de selv kan tilrettelægge de fleksible timer og få det til at passe med deres privatliv,  siger leder af sygeplejen, Susan Læntver Kristiansen

apo

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.