dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Demenspriser går til Vejle og Hjørring

KORT NYT6. MAJ 2024 6.28

VEJLE / HJØRRING: Ældreminister Mette Kierkgaard (M) har kåret vinderne af årets demenspriser 2024, oplyser Social-, Bolig- og Ældreministeriet. Medarbejderprisen går til Dorthe Schmidt Jensen, leder på botilbuddet Bo-Vejle, mens pårørendeprisen går til Peter Christensen, der er dedikeret frivillig på aktivitetsområdet i Hjørring.

Medarbejderprisen går til en, der gør en særlig indsats for at skabe glæde, tryghed og værdighed for mennesker med demens, mens pårørendeprisen går til en ildsjæl eller et tilbud/en aktivitet – i offentligt, privat eller frivilligt regi – der gør en ekstraordinær indsats for at inkludere, anerkende og støtte pårørende til mennesker med demens.

Med begge priser følger en pengepræmie på 10.000 kr. Desuden modtager vinderen af medarbejderprisen en præmie på 50.000 kr. til sin arbejdsplads.
Den faglige jury, der har udvalgt vinderne består af repræsentanter for bl.a. FOA, Dansk Sygeplejeråd, Alzheimerforeningen og Ældre Sagen.

dotn

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.