DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Centerdirektør rykker til ny stilling på Rigshospitalet

KORT NYT9. APR 2021 7.24

HOVEDSTADEN: Rigshospitalet får ny vicedirektør i en nyoprettet stilling. Det er nuværende centerdirektør for Rigshospitalets Hjertecenter, Rasmus Møgelvang, der rykker til den nye stilling, således at Rigshospitalets direktion fremover af en hospitalsdirektør og tre vicedirektører, hvoraf to har lægefaglig baggrund, og en har sygeplejefaglig baggrund.

- Det, jeg vil tage med mig fra mine tidligere roller, er patientens perspektiv samt at være nytænkende og resultatorienteret, og jeg vil fortsat have høje ambitioner på patientens, faglighedens og organisationens vegne, siger Rasmus Møgelvang.

Rasmus Møgelvangs tiltrædelse aftales under hensyn til Hjertecentrets fortsatte drift, hvor direktørstillingen slås op med det samme, oplyser Righospitalet. Herefter besluttes den konkrete ansvars- og opgavefordeling i direktionen også. Men det ligger fast, at Rasmus Møgelvang overordnet bliver ansvarlig for det faglige indhold i Rigshospitalets vision- og masterplan og for den kliniske kvalitet og patientsikkerhed.

ibs