dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Albertslund Kommune hives i landsretten

KORT NYT5. JUL 2024 11.55

ALBERTSLUND: En sag mod Albertslund Kommune om en 51-årig, der i 2019 døde på et plejecenter, skal nu for landsretten. Det er den afdødes familie, der har anket sagen, som kommunen blev frifundet i i sidste måned, skriver Sjællandske Medier.

En advokatundersøgelse slog efterfølgende fast, at der var begået en række svigt og fejl, da den 51-årige var overladt alene. Han var psykisk syg og hjertesyg. Kommunen gav en officiel undskyldning til familien, der valgte at anlægge en civil retssag mod kommunen.

Byretten i Glostrup gav i juni forsvaret ret i, at det "ikke er sandsynligt", at dødsfaldet kunne være undgået, og at det ikke skyldes fejl og forsømmelser men en kombination af dårligt helbred og en beslutning om at gå ud på terrassen alene. 

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.