MIDTJYLLAND: Regionshospital Horsens har succes med at få patienter til at spise mere og være gladere ved måltiderne ved at oprette små køkkener på sengeafdelinger og en mere personlig tilgang til patienterne. Det skriver TV Syd.
I stedet for at have samlet alt madlavningen i én stort centralkøkken, så går en ernæringsassistent nu rundt på sengeafdelingerne, tager patienten med på råd om deres mad og laver maden nær dem i stedet.
Det nye madkoncept hjælper borgerne til at spise mere, hvilket er vigtigt, når patienten skal komme sig efter en indlæggelse, ligesom man bedre udnytter ernæringsassistens og sygeplejerskernes individuelle faglige kompentencer.
esl
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Sundheds artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Sundheds artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Sundhed
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.