dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

Næstved vil samarbejde med RUC om bl.a. byudvikling og sundhed

KORT NYT12. SEP 2022 7.32

NÆSTVED: En ny samarbejdsaftale mellem Næstved Kommune og RUC skal forene uddannelse med konkret erfaring ude i erhvervsvirksomhederne. Især inden for områder som bæredygtighed, offentlig forvaltning, sundhed og byudvikling er der stigende behov for arbejdskraft og mening i at samarbejde, oplyser kommunen.

I løbet af efteråret vil en arbejdsgruppe kortlægge, hvilke fagområder det vil give god mening at samarbejde om. Herefter vil de se på, hvilke kandidatuddannelser på RUC, der bedst matcher disse ønsker. Og hvordan det kan kobles med erhvervsvirksomhederne – fx ved at bringe erhvervslivet ind som undervisere eller tilbyde praktik, studiejobs og projekter til de studerende.

Samarbejdsaftalen handler også om, at de to parter vil undersøge mulighederne for fælles udviklings- og forskningsprojekter i samarbejde med erhvervslivet, som kan hjælpe dem og kommunen med at få viden, som ikke er tilgængelig i dag, fx om bæredygtig udviklig af erhvervslivet, udvikling af havneområde og bymidte, bedre sundhedsmæssige vilkår for unge og ældre osv.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.