dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat

"Kort periode" med frygt og mobning i Vejle-psykiatrien har varet i flere år

KORT NYT10. JUL 2024 15.00

VEJLE: For en måneds tid siden kom det frem, at både cheflæge Georgios Adamopoulos og chefsygeplejerske Lone Bülow Toft Friis på Psykiatrisk Afdeling Vejle ikke længere var chefer på afdelingen. Først lød forklaringen, at det skyldtes "en forholdsvis kort periode" med manglende tillid til de to chefer, men perioden har varet flere år, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge en række anonyme medarbejdere startede mistilliden, da chefsygeplejersken blev ansat i 2021, hvorefter en årrække med mobning, frygt og topstyring begyndte. I 2022 var medarbejderflugten størst, hvor 129 ud af 450 medarbejdere forlod arbejdspladsen. 

I 2022 sendte en arbejdsmiljørepræsentant en bekymringsudtalelse til ledelsen om det psykisk dårlige arbejdsmiljø. Men det var først i foråret 2024, da der kom en henvendelse fra en funktionsleder til direktionen, at det blev videre undersøgt, og ledelsen på Psykiatrisk Afdeling blev afsat, skriver avisen. 

mar

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.