KOLDING: Som en af de første kommuner i Danmark har Kolding fået et fødevareråd. Det består af en række lokale og regionale eksperter, som hver især repræsenterer alle led i fødevaresystemet - fra mark til middagstallerken, oplyser kommunen.
Det nye fødevareråd udspringer af EU-projektet ’Fusilli - Food2030 i Kolding’, som kommunen deltager i sammen med Syddansk Universitet. Formålet med projektet er at skabe et mere bæredygtigt fødevaresystem i Kolding. Det sker i samarbejde med 11 andre europæiske byer.
Nogle af de aktiviteter, der er på tegnebrættet i Kolding, handler om at styrke grundlaget for flere lokale fødevareproducenter, at reducere madspild og fremme en mere klimavenlig madkultur med tæt sammenhæng til Kolding Kommunes bæredygtighedsstrategi. Målet er at udvikle lokale løsninger, der kan inspirere andre byer og kommuner, der står overfor lignende udfordringer.
ak
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Sundheds artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Sundheds artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Sundhed
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.