DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

AUH-ansatte hyldes med koncert

MIDTJYLLAND: Under overskriften En hyldest til hele AUH inviteres Aarhus Universitetshospital ansatte til virtuel koncert, som streames fra Aarhus Teater. Det sker torsdag aften og udspringer af en henvendelse fra en ansat, som ønskede et arrangement, der kunne give medarbejderne noget at være fælles om.

Der er blandt andet optaget en koncert med sangerinden Dopha på hospitalets helikopterplatform, som vises, og Thomas Helmig spiller sin eneste koncert i 2021 på teatrets store scene. Derudover har afdelingerne på AUH selv lavet små videoer, og komikeren Mahamad Habane har forproduceret videoklip rundt på hospitalet.

- Der er sket meget på AUH de seneste år. Vi er rykket sammen på ét sted via fusion af fire hospitaler. Det sidste års tid har corona fyldt på hospitalet og givet mange en anderledes hverdag, der har krævet meget af medarbejderne. Alle har trukket rigtig hårdt i lang tid, og mange medarbejdere viser dagligt villighed til at løse opgaver, de ikke er vant til. Det vil vi gerne anerkende og hylde, siger hospitalsdirektør Poul Blaabjerg.

Fakta om eventet

  • Arrangementet streames live til de ansatte på Aarhus Universitetshospital. Alle har mulighed for at se eventen i 14 dage efter arrangementet, så de medarbejdere, der er på arbejde  den aften også kan få del i oplevelsen.
  • Arrangementet er muliggjort med støtte fra Formuepleje, Aarhus Teater og Gotfat Productions.

ibs