dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
doi
DK Debat
Hvordan har du det? Travlt. Med pressemeddelelser

Hvordan har du det? 'Travlt. Med pressemeddelelser'

Stribevis af pressemeddelelser med lokale vinkler på en national sundhedsundersøgelse
3. FEB 2017 13.50

'Hvordan har du det', lyder spørgsmålet i en landsdækkende sundhedsundersøgelse som fredag blev søsat af Sundhedsstyrelsen, Statens Institut for Folkesundhed og regionerne.

'Travlt', må svaret have lydt i kommunikationsafdelingerne i en stribe kommuner, der ikke som sådan har noget med undersøgelsen at gøre, andet end at et vist antal af hver kommunes borgere er udvalgt til at blive spurgt.

'X antal borgere i Y Kommune modtager i dag et brev i deres e-Boks' lød derfor i forskellige varianter en stribe pressemeddelelser, hvis afsendere har skrevet hver deres version af det indhold, der i sin originale form fremgår af pressemeddelelsen fra sundhedsundersøgelsens faktiske afsender, Sundhedsstyrelsen. Vi kunne kalde den Alle Pressemeddelelsers Moder.

dknyts redaktion modtog i løbet af morgen og formiddag mindst syv pressemeddelelser, da alle sammen udmærkede sig ved lokale vinkler på en sundhedsundersøgelse, der i bund og grund er en national begivenhed.

En hurtig optælling i mailboxen viser pressemeddelelser fra kommunerne Nordfyn, Bornholm, Sønderborg, Aarhus, Assens og Køge samt Region Syddanmark - med forbehold for at vi kan have overset en enkelt eller to. Men budskabet har vi forstået.

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.