DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Simon Aggesen beklager aprilsnar om corona

FREDERIKSBERG: 1. april byder hvert år på historier, hvis eneste formål er at tage fusen på modtageren og bringe et smil på læben. Men da Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen (K), i går delte en aprilsnar på Facebook omhandlende corona, blev det ikke modtaget lige godt af borgmesterens følgere på det sociale medie.

Via sin Facebookside bebudede borgmesteren, at man fremover skulle have et gyldigt coronapas for at komme ind på Frederiksberg, og at såkaldte city-assistenter ville være til stede på alle større indfaldsveje til Frederiksberg for at tjekke disse coronapas. Den aprilsnar bragte sindene i kog hos en stor del af Aggesens følgere. Så meget, at borgmesteren nu beklager sin spøgefulde opdatering om det alvorlige emne over for de borgere, der ikke fandt historien morsom.

- Jeg ville ikke genere eller støde nogen, men humor er som bekendt en svær størrelse nogle gange og især på skrift. Jeg opfattede det som en sjov og uskyldig statusopdatering, og jeg tænkte, at det den var så tyk, at den var til at gennemskue. Men derfor kan den altså alligevel godt være svær at modtage i den anden ende, siger Simon Aggesen til TV 2 Lorry.

ibs