DK Sundhed

Ny vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital

KORT NYT14. JAN 2021 13.10

HOVEDSTADEN: Lisbeth Ravn er fra nytår tiltrådt som ny vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital. Hun kom fra et job som ledende overlæge på Akutmodtagelsen, hvor hun blandt andet stod i spidsen for corona-kriseberedskabet i foråret, og med omfattende ledelses-, forsknings- og klinisk erfaring fra en række af regionens hospitaler.

Samtidig er tidligere vicedirektør Jan Toftholm fratrådt, og han har i stedet fra 1. januar fået nyt job som adm. direktør i Psykiatri Plus A/S, som driver to bosteder og leverer omsorgsopgaver og vikarservice. Han har specialiseret sig inden for psykiatrien, mens Lisbeth Ravn har sin rod i det somatiske sundhedsvæsen.

Den 61-årige nye vicedirektør har, før hun kom til Herlev Hospital i 2012, blandt andet været overlæge i udviklingsafdelingen på Bispebjerg Hospital, overlæge på anæstesiologisk afdeling på Hvidovre Hospital samt reservelæge på en række afdelinger på Rigshospitalet. Hun har - udover sin lægeuddannelse - en master i management development fra CBS.

ak

https://www.dk-sundhed.dkartikel/ny-vicedirektoer-paa-herlev-og-gentofte-hospital